Rumpalilegenda ylistää jalanjälkiään seuraavaa poikaansa – ”Hänen tekninen taituruutensa ylittää oman osaamiseni”

https://youtu.be/uReOSvqE3OU

Mike Portnoy on äärimmäisen ylpeä Max-poikansa saavutuksista.

Mike Portnoy (Sons Of Apollo, ex-Dream Theater, ex-Avenged Sevenfold) on yksi metallimaailman arvostetuimmista rumpaleista eikä omena ole tässäkään tapauksessa pudonnut kauaksi puusta. Mike ja Max Portnoy istuivat hiljattain yhdessä alas Rockhokin haastateltavaksi ja isä käytti tilaisuuden ylistämällä poikaansa maasta taivaaseen.

– Minä olen luonnollisesti paljon kokeneempi ja kehittyneempi, mutta hänen tekninen taituruutensa ylittää oman osaamiseni. Suurin osa blast beateista ja supernopeista tuplabassarijutuista, en minä pysty samaan. Olen 50-vuotias, joten minulla on rajoitukseni. Hän on 18 ja kasvaa aivan erilaisessa aikakaudessa. Rumpalien ja muusikoiden soittotaidon rima nousee ja nousee ja hän on osa sitä uutta satoa, jonka tekniset kyvyt ovat paljon pidemmällä mihin itse koskaan pystyn. Se on mahtavaa, Mike hehkuttaa.

 

Next To None- ja Tallah-yhtyeissä musisoiva Max sanoo isäänsä vertailemisen olleen aluksi paljon vaikeampaa sulattaa, mutta sanoo olevansa jo hieman enemmän sinut asian kanssa.

– Jos meitä ennen kutsuttiin tittelillä ”Mike Portnoyn Max-pojan bändi Next To None”, nyt se on enää vain ”Max Portnoyn bändi Next To None”, vaikka sen pitäisi olla pelkkä Next To None. Onhan se hieman rasittavaa, mutta ei kuitenkaan mitenkään kamala asia, Max tuumaa.

Max saattaa joutua olemaan vielä tovin isänsä varjossa, mutta ainakin Mike on äärimmäisen ylpeä jälkikasvustaan.

– Ne asiat elämässäni, joista olen kaikkein ylpein, ovat asioita, joita hän on tehnyt, en minä. Hänet esimerkiksi valittiin Rhythm-lehdessä parhaaksi uudeksi rumpaliksi vuonna 2015. Minulle se oli suurempi ja parempi asia kuin yksikään palkinto, jonka olen itse koskaan voittanut.