Rungoltaan kevyen maltainen ja hunajainen – Miljoonasade lanseeraa oman oluen

Suomirock-veteraani saa myös oman luomukahvin
31.3.2016 09:58

Helmikuussa 16 vuoden tauon jälkeen Sähköinen Rouva Maa -albumin julkaissut Miljoonasade iskee kerralla kuulijoiden makunystyröihin kahdella suomalaisille hyvin tärkeällä tuotteella.

Rokkarin Luu on lapualaisen – osuvasti nimetyn – Mallaskuun Panimon valmistama american pale ale -tyyppinen olut. Mallaskuun Panimon Ville-Petteri Salomäki uskoo suuren yleisön mieltyvän juomaan.

– Olut on rungoltaan kevyen maltainen, jopa hieman hunajainen. Tuoksussa yhdistyvät trooppiset hedelmät ja sitruksisuus, Salomäki kuvailee.

Jyväskyläläinen Paahtimo Papu Oy tuo puolestaan markkinoille Miljoonasade-kahvin. Tummaan, 100-prosenttiseen luomukahviin on käytetty papuja muun muassa Guatemalasta, kertoo Ristopekka Piirainen Paahtimo Papu Oy:stä.

– Miljoonasade-kahvi on tummaa, vahvaa ja pehmeää. Maussa on havaittavissa suklaan, pähkinän ja hedelmän aromeja, makustelee Piirainen.

Kahvia myydään yhtyeen keikoilla sekä paahtimon myymälässä ja verkkokaupassa. Olut on puolestaan tulossa suurimpiin kaupunkeihin ympäri maan.

Hyväksyvän leimansa ovat totta kai antaneet myös Miljoonasateen muusikot.

– Tuotteista tuli juuri meidän näköisiä. Uskomme, että niiden avulla syntyy entistä parempaa musiikkia.

Lisää luettavaa