Ryan Adams ylistää Oasista ja moittii nykybändejä, ”joissa on vaaran tuntua kuin inkivääriolueen sekoitetuissa perunalastuissa”

27.10.2016 20:45

Tuore Oasis-dokumentti Supersonic sai eilen ensi-iltansa Yhdysvaltain maaperällä, jossa sitä esitettiin elokuvateattereissa vain tuon yhden illan ajan. Pitchfork raportoi kovana Gallagherin veljesten fanina tunnetun Ryan Adamsin olleen tietenkin kärppänä paikalla ja ainakin miehen illan aikana somessa julkaisemien kommenttien perusteella filmi maittoikin miehelle varsin mainiosti. Twitterissä Adams kehotti tuoreeltaan rock-musiikin ystäviä katsastamaan dokkarin mitä pikimmiten ja harmitteli samalla kovin sanakääntein nykybändien harmautta.

”Menkää katsomaan Oasis-filmi, mikäli tarvitsette muistutusta siitä, mitä rock ’n’ roll oikein meinaa. Tai miksi vaaralla on väliä. Tai mitä hauskanpito on.”

Instagramissa mies vei kokemansa nykyisen musiikkiskenen tylsyyden kuvailun jo kokonaan toiseen potenssiin: ”Ikävöin tätä bändiä. Heillä oli merkitystä. Huokaus. Maailma on nykyään täynnä cargohousuisia isukki-bändejä, joiden hevonp*askaa kaikuvissa sanoituksissa ei ole sielua ja joissa on samaa vaaran tuntua kuin tunnet sekoittasessasi perunalastuja inkiväärioluen kanssa. Paskat tästä”, mies tilitti ja ainakin tykkäyksien määrästä päätellen hän ei ole ajatustensa kanssa yksin.

Lisää luettavaa