S-Tool lähtee ryminällä syksyyn – Esikoislevyn julkaisupäivä varmistui, luvassa myös kiertue

"Elämä ei tuhlaa optiotaan meihin -lauseen sisään ja ympärille asenteella syljettyä meteliä. Mutta tätähän te halusitte!"

Photo: Jani Mahkonen/Loma Graphics

Sentencedistä, Poisonblackista, Entwinestä ja Lullacrystä tuttujen muusikoiden laulu- ja soitinyhtye S-Tool julkaisee esikoisalbuminsa 15. syyskuuta. Tolerance 0 -debyyttiä seuraa lisäksi kattava kiertue, joka alkaa 16. syyskuuta Helsingin Virgin Oilista.

Ville Laihialan kipparoima S-Tool, jonka vertailukohdiksi mainitaan muun muassa Pantera ja Entombed, on julkaissut kolme singleä, jotka ovat saaneet hyvän vastaanoton. Debyyttipitkäsoitto on valmistunut fanien joukkorahoituskampanjan sekä Radio Rockin tukemana ja yhtye onkin vilpittömän vaikuttunut saamastaan tuesta.

– Nöyrä ja iso kiitos kaikille, jotka olette tukeneet ja lahjoittaneet ja uskoneet tähän meidän meteliin! Ilman teitä tämä levy ei näkisi päivänvaloa. Nyt se on vihdoin valmis! On tätä väännetty, kymmenen rallia! Elämä ei tuhlaa optiotaan meihin -lauseen sisään ja ympärille asenteella syljettyä meteliä. Mutta tätähän te halusitte! Laihiala fiilistelee.