Sähköisen Viikatteen ystävillä on jo kiire – akustisen molli-ilakoinnin ystävät voivat vielä hengähtää

https://www.youtube.com/watch?v=FEzmUr7kG0E

Viikatteen kevätkiertue vetelee viimeisiään. Tampereelta startannut rundi nimittäin päättyy tänä viikonloppuna soitettavien Nurmeksen- ja Kempeleen-keikkojen myötä.

Näiden kahden konsertin jälkeen Viikatteen sähköisenä elävän säveltaiteen pariin pääsee vasta jossakin vaiheessa myöhäisempää heinäkuuta – toisin sanoen kannattaa toimia nyt, mikäli V-osaston metkut nappaavat.

Ja jos toiminta ei onnistu, niin onhan tuossa ylä- ja alapuolella sentään muutamia Tampereen-keikalla kuvattuja videoita.

Vaikka orkesteri jää keikkatauolle, tämä ei aiheuta toiminpiteitä akustiselle Viikatteelle.

Lauantaina 21. huhtikuuta nimittäin pelataan Viikate-pokeria Tampereen Feel Vegasissa, ja orkesteri aikoo esiintyäkin siellä. Lisätietoja aiheesta täällä.

– Veikkaukselta kyseltiin kiinnostusta V-pokeriturnaukseen. Olin juuri katsomassa James Bondin Casino Royale -elokuvaa, ja vastaus olikin helppo antaa, kertoo Kaarle Viikate.

– Itse turnauksessa yhtyeen jäsenet ovat mukana bounty-pelaajina. Tarkoitus on myös vetäistä sopivassa välissä pienimuotoinen akustinen molli-iloittelu. Ei siis muuta kuin värisuoraa harjoittelemaan!