Sairaalassa toipuneet ukrainalaissotilaat hämmästyivät, kun James Hetfield astui ovesta sisään

23.5.2023 12:23

Tässäpä hyvän mielen uutinen! Yhdysvaltain Coloradossa majaa pitävä Vail Daily raportoi sellaisesta asiasta, että Metallican James Hetfield ehti piipahtamaan Vailin sairaalassa tapaamassa hoitoa saaneita ukrainalaissotilaita. Tempaus ei ollut suunniteltu juttu, vaan pikemminkin onnekkaan sattumuksen tulosta.

Roman Denysiuk- ja Igor Voinyi -nimiset sotilaat nimittäin olivat päässeet sairaalaan Limbs for Liberty -hyväntekeväisyysjärjestön avulla, ja järjestön perustajiin kuuluva Kelli Rohrig oli 11. toukokuuta vierailemassa herrojen luona. Kun Rohrig oli poistumassa paikalta, hän törmäsi parkkipaikalla James Hetfieldiin, eikä tällaista tilaisuutta voinut jättää käyttämättä. Rohrig selosti Metallica-keulakuvalle tilanteen, ja Hetfield innostui käymään tervehtimässä sotilaita.

Visiitti oli pikainen, mutta Denysiuk ja Voinyi olivat tiettävästi tempauksesta mielissään – herrojen mietteitä kääntäneen tulkin mukaan Metallica on hyvinkin suosittu bändi Ukrainassa. Onpahan miehillä kerrottavaa asetovereille kotipuolessa! Katso kuva tilanteesta alta:

Lisää luettavaa