Sammy Hagar harmittelee, ettei Eddie Van Halenille ole järjestetty muistokonserttia – ”Se on rumaa”

5.11.2023 17:47

Entinen Van Halen -solisti Sammy Hagar harmittelee, ettei yhtyeen edesmenneelle kitaristille Eddie Van Halenille ole järjestetty tribuuttikonserttia.

Hagar puhui aiheesta Rock of Nations -podcastin haastattelussa.

”Olen niin pettynyt siihen kuinka he ovat hoitaneet kaiken, mukaan lukien sen kun lähdin bändistä ja mitä he tekivät sen jälkeen”, Hagar sanoo. ”Se bändi toimi epämääräisesti – tulimme toimeen kuin sisarukset ensimmäiset yhdeksän vuotta. Olimme onnellisia yhdessä. Kuin suuri perhe.”

”Asiat menivät pieleen”, Hagar jatkaa. ”Huumeet ja alkoholi ovat huono juttu kun homma alkaa mennä rumaksi. Mikään ei vain ollut sen jälkeen ennallaan.”

”Se, etteivät he ole tehneet mitään Eddie Van Halenille, maailman, koko planeetan parhaalle kitaristille. Suurimmalle rockmuusikolle. Se on rumaa. Mutta se ei ole minun tehtäväni”, Hagar päättää.

Eddien poika Wolfgang Van Halen kommentoi aiemmin Rolling Stonelle, että suunnitelmat muistokonsertista kariutuivat, koska ”joidenkin kanssa on niin hankala tehdä yhteistyötä”. Van Halen ei tarkentanut ketä tarkalleen ottaen kommentillaan tarkoitti, mutta lisäsi ”joidenkin olevan niin täynnä itseään, etteivät he voi antaa muiden pitää hauskaa”.

Lisää luettavaa