Santa Cruz tiedottaa iloisia uutisia: uuden albumin julkaisupäivä on selvillä, lisäksi on tiedossa 11 keikan Suomen-kiertue

Paha veri nousee Suomessa 6. lokakuuta.

Santa Cruz

Kasarirockin nimeen vannova Santa Cruz on saanut kolmannen studioalbuminsa valmiiksi, kertoo tiedote. Bad Blood Rising –albumi julkaistaan Suomessa ja Japanissa 6. lokakuuta, ja muissa maissa levy ilmestyy 10. marraskuuta.

Kuten edellisilläkin levyillä, levyn tuotannosta vastaan bändin kitaristi Joonas Parkkonen. Albumin julkaisee Suomessa Stam1nan ja Mokoman tukikohtana tunnettu Sakara Records, muualla maailmassa se ilmestyy tuoreen M Theory Audio -merkin avustuksella.

Levyn ensimmäinen single River Phoenix jukaistiin toukokuussa, ja seuraava single ilmaantuu kuultavaksi ensi viikolla 8. syyskuuta. Kappaleen nimi on Young Blood Rising, ja biisin videon on ohjannut Tuukka Temonen.

”Me nähdään Bad Blood Rising tavallaan comeback-albumina. Uuden ajanjakson alkuna. Kuten Archiekin laulaa biisissä River Phoenix: ’We’re going down like River Phoenix, to rise up from the ashes once again’”, basisti Middy Cruz kertoo tiedotteessa.

Bändi lähtee levyn myötä myös pitkälle kiertueelle, joka käsittää keikkoja Suomen lisäksi muun muassa Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa. Suomen-keikat on listattu alle:

2.9. Jyväskylä, WaterXFest
6.10. Helsinki, Tavastia (levynjulkkarikeikka)
7.10. Loimaa, Seurahuone
13.10. Pori, Kino
14.10. Oulu, Hevimesta
26.10. Turku, Gong
27.10. Jyväskylä, Lutakko
28.10. Kuopio, Henry’s Pub
3.11. Joensuu, Kerubi
4.11. Tampere, Olympia
10.11. Lappeenranta, Old Cock
11.11. Savonlinna, The Rocks