Santa Cruzin tähdittämä CruzFest valtaa Tiivistämön heinäkuussa – Esiintymässä myös muun muassa Death Hawks ja Pietarin Spektaakkeli

Tapahtumalle nimensä lainannut Santa Cruz soittaa CruzFesteillä kesän ainoan Helsingin-keikkansa.
3.7.2017 14:22

CruzFest ’17 järjestetään Helsingissä Suvilahden Tiivistämöllä perjantaina 14. heinäkuuta. Tapahtuman pääesiintyjänä nähdään koko festivaalilla nimensäkin lainannut Santa Cruz, jonka settilistalla tullaan kuulemaan parhaillaan työn alla olevan kolmannen pitkäsoiton uusia kappaleita. Tapahtumaa tähdittävät myös Pietarin Spektaakkeli, Death Hawks, Hunters, Tyrantti, United Seafood, Current ja Maan Tomu.

Sisätiloissa järjestettävän CruzFestin juhla-alue on rajattu erilaisiin vyöhykkeisiin, joissa kaikissa on oma tunnelmansa. Esimerkiksi päälava ja koko Tiivistämö saa ilmeensä Luca Delgadon maalauksin ja valoin toteutetuin taideinstallaatioin. Tapahtuman järjestävät #HCPSPIRIT ja Alakulttuuritalo yhteistyökumppaneinaan Olarin Panimo, Sunborn ja Radio Helsinki. Mukana myös Helsingin Kierrätyskeskus.

CruzFest ’17 alkaa 14.7. kello 16 ja jatkuu aina sunnuntain aamuneljään saakka. Lippuja myy Holvi 16,50 euron hintaan. Ohjelmisto tulee vielä täydentymään ja tuoreista kiinnityksistä tiedotetaan muun muassa tapahtuman Facebook-sivuilla.

Lisää luettavaa