Säveliä kaukaa menneisyydestä – Jimmy Fallonin The Tonight Show’ssa kuultiin muinaisten videopelien ystäviä ilahduttava esitys

Tiedätkös, kuka on Shigeru Miyamoto? Eikö soita kelloja? Entäs jos kertoisimme, että Mr. Miyamoto on yhden nykymaailman suurimman populaarikulttuuri-ikonin suunnittelija?

Kyllä vain, nimittäin Miyamoto oli päävastuussa vuonna 1985 erään Super Mario Bros. -nimisen Nintendo-pelin toteuttamisesta. Ja mikäli et ole elänyt viimeistä kolmea vuosikymmentä Gobin autiomaan luolissa eristyksissä sivilisaatiosta, luultavasti olet tietoinen siitä, että Super Mariosta kehkeytyi videopelien historian tunnetuin ja imitoiduin hahmo.

Niinpä pelimaailma ilahtui, kun Miyamoto ilmaantui The Tonight Show’hun esittämään ikonisen Super Mario -tunnusmusiikin yhdessä housebändi The Rootsin kanssa. Katso tallenne tapahtumasta alapuolelta. Ja mikäli pelit ovat noin yleisemmin mieleesi, tutustu ohjelmaan tarkemmin, sillä siinä esiteltiin myös tulevaa The Legend of Zelda: Breath of the Wild -peliä ensimmäistä kertaa Nintendon tulevalla Switch-konsolilla. Hyvä!