Scott Weilandin poikaa yritettiin kiristää isänsä vanhalla demolla, meni ja julkaisi biisin itse

Time Will Tell -kappaleella on melko erikoinen tausta.
23.4.2024 12:22

Edesmenneen laulaja Scott Weilandin (Stone Temple Pilots, Velvet Revolver) poika Noah Weiland on julkaissut Youtubessa uuden Time Will Tell -kappaleen, joka sisältää Scottin laulua. Noah Weiland, joka on itsekin muusikko, kertoo Instagram-sivuillaan, ettei kappaletta ollut alun perin tarkoitus julkaista vielä, mutta päätyi pistämään kappaleen julki näpäyttääkseen nimetöntä kiristäjää.

”Tuntuu epätodelliselta sanoa tätä, mutta joku random tyyppi, joka on jollain keinoin onnistunut saamaan käsiinsä vanhan version kappaleesta, jolla isäni laulaa, on yrittänyt kiristää minua. Sen vuoksi olen periaatteessa pakotettu julkaisemaan tämän kappaleen, jonka ajattelin julkaista vasta paljon paljon myöhemmin urallani. Tämä pelkuri kuvitteli, että lähetän hänelle 2000 dollaria ettei hän julkaise kappaletta, mutta meninkin askeleen edelle”, Noah kirjoittaa.

Rolling Stone -lehti kyseli tapauksesta tarkemmin ja Noah kertoi lehdelle olevansa melko varma, kuka tämä salaperäinen kiristäjä on.

”Jos olen oikeassa, kyseessä on yksi vanhoista parhaista ystävistäni, joka on minulle superkateellinen. Istukoot ja katselkoot nyt sivusta.”

Lisää luettavaa