”Se määrä huumeita olisi riittänyt tappamaan sarvikuonon” – Journey-rumpali muisteli synkkää aikaa, joka päättyi pidätykseen

12.4.2023 09:18

Journey-rumpali Deen Castronovon vuosia jatkuneet ongelmat päihteiden kanssa eskaloituivat vuonna 2015, kun tämän silloinen avopuoliso, nykyinen vaimo soitti poliisit pidättämään miehen. Castronovo, jolla oli pidätyshetkellä takanaan 24 päivän amfetamiiniputki, sai syytteet perheväkivallasta ja määrättiin katkaisuhoitoon. Tapauksen johdosta Castronovo erotettiin Journeystä, mutta otettiin takaisin riveihin taas 2021.

58-vuotias Castronovo puhui synkistä ajoistaan tuoreessa On The Road To Rock -podcastissa ja sanoi pitävänsä ihmeenä, että on ylipäänsä vielä hengissä. Rumpalin mukaan siitä on kiittäminen Jeesusta sekä vaimoaan, joka uskalsi soittaa poliisit ja sai Castronovon ymmärtämään, mihin tilaan hän oli itsensä ajanut.

”En pidä enää mitään asioita itsestäänselvänä. Sanon ihan rehellisesti ja liioittelematta, että minun pitäisi olla kuollut. Se määrä huumeita, mitä käytin, olisi riittänyt tappamaan sarvikuonon. Olin niin syvällä”, Castronovo myöntää.

”Siksi jokainen päivä on minulle… Silloin tällöin Journeyn keikoilla minä ja rumputeknikkoni nipistämme itseämme, koska se tuntuu niin uskomattomalta. ’Olen taas bändissä. Eikö olekin hienoa?’ Olen kiitollinen siitä ja että sain vaimoni, lapseni ja lapsenlapseni takaisin. Ja se, että saan tehdä sitä mitä rakastan ja tienata sillä leipäni – mikään ei ole sen parempaa.”

Lisää luettavaa