”Se on pyhäinhäväistys” – Ted Nugent ei todellakaan hyväksy sitä, ettei ole tullut nimetyksi Rock & Roll Hall of Fameen

Ted Nugent on ilmeisen harmissaan siitä, ettei ole edelleenkään tullut missään vaiheessa nimetyksi Rock and Roll Hall of Fameen.Motor city madman on ollut kelvollinen ehdokkaaksi vuodesta 2000 saakka, mutta syyttää ”poliittista korrektiutta” ja jäsenyyttään Kansallisessa kivääriyhdistyksessä siitä, ettei hänen nimeään kunniagallerian kirjoista löydy.

”Se on pyhäinhäväistys”, mies pauhasi MyGlobalMindin hiljattaisessa haastattelussa. ”Se on epäkunnioittavaa ja julmaa Chuckia [Berry], Bota [Didley], Little Richardia ja muita Rock and Roll Hall of Famessa mukana olevia kantaisiä kohtaan. Koska Rock and Roll Hall of Fame merkitsee jotakin, eikä minun tarvitse selittää sitä sinulle, sillä sinä tiedät sen, eikä sinun tarvitse selittää sitä minulle.”

”Jos jätetään ego, brassailu ja Ted Nugent puhumassa Ted Nugentin puolesta omaan arvoonsa – onko se moukkamaista, epärehellistä ja hävytöntä vai ei, että Grandmaster Flash, Patti Smith ja Abba ovat hall of famessa, mutta Ted-vitun-Nugent ei? Onko se törkein ja ällöttävin valhe jota olet kuunaan nähnyt?”

Mies jatkoi sanallista moukarointiaan muun muassa kutsumalla laitoksen johtoa ”äärivasemmistolaiseksi, liberaalin johdon luotsamaksi jengiksi, joka ei välitä musiikista rotan paskan vertaa.”

”Haluaisin sinun löytävän henkilön… ja uskoa häntä, kun hän väittäisi, ettei Ted Nugent kuulu Rock and Roll Hall of Fameen. Haluaisin olla todistamassa moista keskustelua. Näkisit, kuinka ihminen miltei sulaisi syyllisyydestä, koska tietäisit hänen valehtelevan. Loppujen lopuksi kyse ei ole minusta vaan musiikista. James Hetfield sanoi sen parhaiten, kun Metallica nimettiin hall of fameen: ’On vitsi, ettei Ted Nugent ole Rock and Roll Hall of Famessa. Ted Nugent on rock ’n’ roll!'”

Nugent valmistautuu parhaillaan The Music Made Me Do It -uutuusalbuminsa julkaisuun. Se saapuu kauppojen hyllyille 9. päivä marraskuuta.