Se siitä Jyväskylän osalta: Rock In The City -festivaali peruttu!

Kesän ensimmäinen Rock In The City -festivaali järjestetttiin Joensuussa 7.-8. elokuuta. Tapahtuma sujui loistavasti ainakin lippukaupan suhteen, sillä festari oli loppuunmyyty.

Kiertävän Rock In The Cityn oli tarkoitus jatkaa tulevina viikonloppuina matkaa Jyväskylään ja Poriin, mutta ainakaan Jyväskylässä ei lopulta rokatakaan.

Rock In The City tiedottaa:

”Jyväskylän Rock In The City -festivaali joudutaan perumaan tältä kesältä.

Peruminen johtuu huonontuneesta koronavirustilanteesta ja uusista viranomaismääräyksistä. Festivaalia järjestävä RH Entertainment Oy ei halua ottaa riskiä yleisön, artistien tai festivaalilla töissä olevien ihmisten terveyden suhteen.

Festivaali on myös saanut hiljattain uudet koronaturvallisuuteen liittyvät viranomaismääräykset, jotka on tällä aikataululla mahdotonta toteuttaa.

Festivaalille on jo varattu uusi ajankohta: Rock In The City Jyväskylä järjestetään 13.-14.8.2021.”

Rock In The City on tarkoitus järjestää tänä kesänä myös Porissa 21.-22. elokuuta. Tapahtumajärjestäjä kommentoi tilannetta tässä vaiheessa seuraavasti: ”Seuraamme tarkasti tilanteen kehittymistä ja toimimme viranomaisten suositusten ja määräysten mukaisesti. Tiedotamme mahdollisista muutoksista kaikille lipun ostaneille, jos tilanne tästä muuttuu.”