Sebastian Bach haluaa korjata välit entisiin Skid Row -bänditovereihin – ”Täytyy kirjoittaa heille sähköpostia huolella ja ajatuksella”

"Reunionille on hyvät mahdollisuudet, koska ei ole mitään syytä, miksi niin ei tapahtuisi", laulaja tuumaa.
13.5.2024 11:14

Nyt kun rockveteraani Skid Row on jälleen vailla vakituista laulajaa Erik Grönwallin ilmoitettua jättävänsä bändin terveydentilansa vuoksi, ovat monet fanit elätelleet toiveita bändin klassiseen kokoonpanoon kuuluneen Sebastian Bachin paluusta. Niin on myös Bach, joka sanoo tuoreessa Trunk Nationin haastattelussa näkevänsä unia paluusta Skid Row’hun. Laulaja sanoo olevansa valmis selvittämään kaikki erimielisyydet ja väärinkäsitykset, joita hänen ja ex-bänditoveriensa välillä on.

”Sain ennen Kissin viimeistä keikkaa kuulla jotain, mistä en ole aiemmin tiennyt. Kyse on erittäin suuresta kommunikaatiovirheestä ja asiasta, joka ei pidä paikkaansa. Ja meidän pitää puhua siitä asiasta. En voi kertoa siitä sen tarkemmin, mutta kaikki ne väitteet siitä, että he eivät pidä minusta ja että olen liian hullu ovat pelkkää potaskaa”, Bach sanoo.

”Juuri nyt olen niin keskittynyt uuteen sooloalbumiini ja kiertueeseen etten ole ehtinyt ajatella asiaa sen enempää. Mutta sen voin sanoa, että reunionille on hyvät mahdollisuudet, koska ei ole mitään syytä, miksi niin ei tapahtuisi. Sitä ei ole vielä tapahtunut kommunikaatiovirheen vuoksi. Enempää en voi sanoa.”

”Minun täytyy kirjoittaa heille sähköpostia huolella ja ajatuksella selvittääkseni tämän väärinymmärryksen. Mutta minun täytyy varmistaa, että se sähköposti on täydellinen enkä sano mitään väärää tai heitä vitsejä. Juuri nyt minulla ei ole siihen energiaa, mutta tiedän, että minun täytyy tehdä se.”

Lisää luettavaa