Seinäjokelainen metallipoppoo otti popkuningattaren pumppaavalla sykkeellä etenevän hitin käsittelyynsä – Näin Memoremains tulkitsee Madonnaa

https://www.youtube.com/watch?v=cXZle9hsMmQ

"Sorry on jäänyt ihmisten mieleen 'se toinen muttei Hung Up' -biisinä", tuumaa kosketinsoittaja Kujanpää.

Seinäjoelta ponnistava oopperametallia, discoheviä sekä poppia häpeilemättömästi yhdistelevä Memoremains on julkaissut coverversion Madonnan Sorry-kappaleesta. Lainakappaleelle on julkaistu myös musiikkivideo, jonka on toteuttanut yhtyeen pitkäaikainen yhteistyökumppani Riku-Pekka Lappalainen. Sorry on yhtyeen ensimmäinen cover ja sen alkuperäinen versio löytyy popin kuningattaren Confessions on a Dance Floor -albumilta.

Sorry on jäänyt ihmisten mieleen ’se toinen muttei Hung Up’ -biisinä. Kappaleessa on tosi iskevä rytmi, joka sopii hienosti myös rokkitatsiin, ja koska pumppaava syke on myös meidän tuttu ominaispiirteemme, saimme nämä kaksi erilaista maailmaa sovitettua omalla tavallamme aika helposti toisiinsa”, kertoo kosketinsoittaja Mikko Kujanpää.

”Vietimme hauskoja hetkiä sovitussessioissa hokiessamme moneen kertaan ’I’ve heard it all before’ ja se tavallaan myös muistuttaa kuulijaa coverista: olen kuullut tämän joskus ennenkin.”

Memoremains keikkailee syksyllä seuraavasti:

11.10. – Tuplapub, Kempele
12.10. – Tukikohta, Oulu
23.10. – Viihdemaailma Ilona, Seinäjoki
30.11. – Pub Juoma, Jyväskylä