Sekopää riehui lentokoneessa, muut matkustajat taltuttivat miehen – laulajatähti Richard Marx mukana kahakassa

21.12.2016 14:22

Vietnamin Hanoista Etelä-Koreaan matkalla olleessa lentokoneessa tapahtui pelottava välikohtaus, kun eräs matkustaja alkoi äkkiarvaamatta riehua kesken lennon. Mies muun muassa hyökkäsi lentokoneen henkilökunnan ja muiden matkustajien kimppuun. Asiasta uutisoi NME.

Muut matkustajat reagoivat tilanteeseen ja taltuttivat hyökkääjän yhteisvoimin. Mukana kahakassa oli myös vanha kunnon hittiartisti Richard Marx, joka matkusti lennolla vaimonsa Daisy Fuentesin kanssa.

Pariskunta kertoi kokemuksestaan ja jakoi kuvia tilanteesta sosiaalisessa mediassa. Fuentesin mukaan ahdistava välikohtaus kesti jopa neljä tuntia eikä koneen henkilökunta osannut oikein hoitaa tilannetta.

”Matkallamme Hanoista Souliin viereisellä penkkirivillä istunut tyyppi sekosi ja alkoi ahdistella henkilökuntaa ja muita matkustajia. Kun hän alkoi töniä lentoemäntiä ja kiskoa heitä tukasta oli Richard ensimmäisten joukossa häntä taltuttamassa”, Fuentes kirjoittaa.

”Tätä kesti neljä tuntia. Oli kauheaa, kun koneen työntekijät joutuivat kokemaan moista, mutta kukaan heistä ei ollut valmistautunut tuollaiseen. He eivät saaneet miestä missään vaiheessa hallintaan. He eivät osanneet käyttää lamautinta, ja mies pääsi kolmesti vapaaksi heidän sitomistaan köysistä. Lähetän videota tapahtumista myöhemmin.”

Katso Fuentesin ottamia kuvia tapauksesta alta:

Lisää luettavaa