Sentencediltä tulossa uhkea vinyyliloota – ”Uurnaan” on koottu mahdollisimman täydellinen esitys koko studiotuotannosta

Sisältää täyspitkien albumien lisäksi myös lyhytsoitot Love & Death, The Trooper sekä albumillisen erinäisiä irtokappaleita.

Mikäli omassa tai tuttavan vinyylihyllyssä on Sentencedin kokoinen aukko, ei hätää. Sen saa nimittäin näppärästi paikattua loppukeväästä 2022 ilmestyvällä hulppealla The Urn -boksilla, joka sisältää kattavasti lähes koko yhtyeen levytetyn tuotannon.

Paketti sisältää yhtyeen täyspitkät albumit vuoden 1991 Shadows of the Pastista vuonna 2005 ilmestyneeseen The Funeral Albumiin sekä lyhytsoitot Love & Death sekä The Trooper. Lisäksi mukana on Dead Leaves -levy, johon on koottu irtokappaleita erinäisiltä singlejulkaisuilta ja kokoelmilta. Levyjen uusista vinyylimastereista on vastannut Mika Jussila, joka teki myös suurimman osan alkuperäisistä cd-mastereista. Paketin mukana tulee myös iso kirjanen, johon on koottu levyjen alkuperäinen kansitaide, lyriikat sekä laajat haastattelut ja kommentaarit levyjen tuotannosta.

The Urn julkaistaan rajoitettuna 1000 kappaleen painoksena, joista 700 kappaletta on hopeapainattaisessa pahvilaatikossa ja 300 kappaletta puuboksissa, joka painaa levyjen kera yli kuusi kiloa. Levyt on painatettu mustille 180 gramman vinyyleille. Boksin tuotannosta vastaa Svart Records ja sitä myydään yksinoikeudella Levykauppa Äxästä. Paketti ilmestyy 27.5.2022.

Levykauppa Äx, Svart Records and Sentenced present a most thorough and complete selection of studio recordings by…

Julkaissut Sentenced Sunnuntaina 28. marraskuuta 2021