Sex Pistolsilta ilmestyy uusi kokoelmalevy, eikä John Lydon ole asiasta lainkaan mielissään

30.3.2022 20:48

Sex Pistolsilta ilmestyy uusi kokoelma 27. toukokuuta. Yhtyeen entinen laulaja John Lydon ei ole kuitenkaan asiasta mielissään.

Sex Pistols: The Original Recordings -niminen paketti sisältää 20 punk-ikonin kappaletta vuosilta 1976-1978. Mukana on suurin osa Never Mind the Bollocks Here’s the Sex Pistolsin materiaalista sekä The Great Rock ‘n’ Roll Swindleltä poimittuja paloja ja valikoituja b-puolia. Kokoelma ilmestyy samoihin aikoihin Danny Boylen ohjaaman Pistol-sarjan kanssa.

Jo aiemmin Pistol-sarjaa kritisoinut Lydon kutsuu tulevaa kokoelmapakettia ala-arvoiseksi aiempiin verrattuna.

”Universal Music Group on julkistanut The Original Recordings -nimisen uuden Sex Pistols -kokoelman”, miehen sosiaalisissa medioissa julkaistussa lausunnossa kirjoitetaan. ”Kaikkien epäilysten hälventämiseksi John Lydon ei ole hyväksynyt tätä kokoelmaa, eikä hän tue sitä millään tavoin. Hän ei ole hyväksynyt kansitaidetta eikä kappalelistausta.”

”Hän tai hänen tiiminsä eivät ole osallistuneet tämän kokoelman tuotantoon ja pitävät sitä ala-arvoisena verrattuna aiempiin vuoden 2012 jälkeisiin Universalin julkaisuihin”, lausunto päättyy.

Alla Sex Pistols: The Original Recordings -kokoelman kappalelistaus:

1. Pretty Vacant
2. God Save The Queen
3. Bodies
4. No Feelings
5. I Wanna Be Me
6. Anarchy In The UK
7. Submission
8. No Fun
9. (I’m Not Your) Stepping Stone
10. Holidays In The Sun
11. New York
12. Problems
13. Lonely Boy
14. Silly Thing
15. Something Else
16. C’Mon Everybody
17. Satellite
18. Did You No Wrong
19. Substitute
20. My Way

Lisää luettavaa