Sharon Osbourne: ”On sydäntäsärkevää nähdä Ozzy tilassa, jossa hän ei pärjää itsekseen”

18.11.2023 15:31

Sharon Osbourne avautuu tuoreessa Daily Mailin haastattelussa suhteestaan Ozzyyn ja siitä, millaisessa kunnossa Pimeyden prinssi on tätä nykyä.

”Noh, mieheni on ollut melkein viimeiset viisi vuotta todella sairas”, Sharon sanoo. ”Suhteet muuttuvat jatkuvasti, kuten mekin.”

Ozzy kärsii Parkinsonin taudista sekä nelisen vuotta sitten tapahtuneen kaatumisen seurauksena syntyneistä vammoista, jotka pahensivat vuoden 2003 mönkijäonnettomuuden aiheuttamia niska- ja selkärankaongelmia.

”Olemme tilanteessa, jossa olen huolehtinut aviomiehestäni, ei siksi että minun olisi pakko vaan koska haluan ja rakastan häntä”, Sharon kertoo.

”Hän on käynyt viiden vuoden aikana seitsemässä leikkauksessa”, Sharon jatkaa. ”Hänen hyväkseen ei voida tehdä enää enempää. Nyt kyse on kuntoutuksesta. Hän käytti valtavia määriä verenohentajia jolloin täytyi olla varovainen, sillä jos silloin kaatuu voi vuotaa kuiviin. Hän on kuin arvokas posliiniastia jota täytyy suojella pehmustein.”

”On ollut sydäntäsärkevää nähdä mieheni tilassa, jossa hän ei pärjää itsekseen ja tarvitsee apua”, Sharon lisää. ”Hän oli niin energinen ja täynnä elämää. Mutta sitä oppii sopeutumaan.”

”Tulen aina olemaan aviomieheni tukena. Jumaloin häntä. Olen hänelle niin paljon velkaa. Hän antoi minulle elämäni parhaat asiat, lapseni.”

Lisää luettavaa