Sheryl Crow muistelee, kuinka Keith Richards tulistui kerran Kid Rockille – ”Lakkaa vittu hokemasta nimeäni!”

27.10.2022 21:39

Loudwire uutisoi Dana Carveyn ja David Spaden isännöimän Fly on the Wall -podcastin jaksosta, jossa laulaja-lauluntekijä Sheryl Crow muistelee Kid Rockin ja Keith Richardsin välistä välikohtausta. Tapahtumat ajoittuivat 1990-luvun lopulle, jolloin Crow oli osallisena viikottaisissa New Yorkissa järjestetyissä cover-iltamissa.

”Ilmaannuimme kerran viikossa — muistaakseni ehkä 1990-luvun lopulla — New Yorkin keskustassa olleeseen Shine-klubiin ja vedimme covereita”, Crow kertoo. ”Minä tahansa iltana mukana saattoi olla [R.E.M.-basisti] Mike Mills tai [Fleetwood Macin] Stevie Nicks. Keith Richards saattoi olla mukana.”

”Joka tapauksessa, Kid Rock tuli kerran paikalle”, Crow jatkaa. ”Samana iltana Keithin kanssa. Hän huuteli jatkuvasti Keithin nimeä — ’Keith Richards! Keith Richards!’ Keithillä keitti yli. Se ärsytti häntä. Hän sanoi: ’Lakkaa vittu hokemasta nimeäni!’ Yhdessä vaiheessa tuumin, että okei, en ole varma kuinka aiomme hoitaa tämän. Soitamme kuitenkin näitä huonoja ysäricovereita ja niin pois päin. Mutta joo, hän on hauskaa seuraa.”

Lisää luettavaa