Shiraz Lane rauhoittaa pään sisäisen huudon tuoreella singlellään – kuuntele iskevä Scream

13.3.2022 20:22

Vantaalta ponnistava hard rock -poppoo Shiraz Lane valmistautuu uuden albuminsa julkaisuun. Orkesterin kolmas studioalbumi näkee päivänvalon 12. elokuuta. Samana päivänä yhtye suuntaa myös Suomen ja monia ulkomaita kattavalle kiertueelle.

Orkesterin tuorein single Scream, jonka voit kuunnella tuosta alempaa, käsittelee pään sisäisen kaaoksen rauhoittamista.

”Usemmista meillä on käynnissä pään sisällä monologi, jossa me eletään menneessä, stressataan tulevaa eikä olla läsnä tässä hetkessä. Usein se, joka juttelee meidän mielen sopukoissa, ei anna kovin rakastavaa tai rakentavaa kritiikkiä vaan nimenomaan muistuttaa asioista, joissa et ole kenties tarpeeksi hyvä. Näin me eletään jatkuvasti negatiivisten energioiden ympäröimänä”, vokalisti Hannes Kett kertoo.

Scream antaa myös vastauksen tähän pään sisällä tapahtuvaan sekamelskaan.

”Nykyhetkelle antautumalla löydät oman todellisen itsesi, löydät sisäisen rauhan ja voiman – hiljentymällä ja katsomalla sisimpääsi. Silloin löytää sen elämäniloa täynnä olevan hiljaisuuden, jossa kaikki kärsimys ja kiire ja murhe lakkaavat olemasta. Rakkauden siemen asuu meidän ihan kaikkien sisällä, ja meidän tehtävämme on kastella sitä päivittäin”, Kett jatkaa.

Lisää luettavaa