Sideways ilmoitti ensimmäiset kiinnityksensä – Suede, Kurt Vile, Nas ja monta muuta nimeä julki

Suede.
AOP

Festariteknisiä uutisia, ja varsin muhkeita sellaisia! Helsingin Sideways julkisti ensimmäiset kiinnityksensä ensi kesän tapahtumaan, ja tarjolla on varsin kovia kavereita rock–pop–indie–hiphop-akselilta.

Pääesiintyjäpuolelta mainittakoon heti kärkeen, että Suede saapuu ensi kesänä Helsinkiin. Tämä ilahduttanee suuresti kaikki perinteisen brittipopin ystäviä. Räppipuolelta isoin julkistus on Nas, joka Sueden tavoin julkaisi suurimmat hittinsä 1990-luvulla.

Kurt Vile and the Violators on indierockin puolelta päivän suurin julkistus, ja pienempiä pop-rock-osaston ulkomaisia kokoonpanoja ovat Let’s Eat Grandma, Idles, Snail Mail ja Kikagaku Moyo. Hiphop-osaston edustajia ovat Nasin lisäksi Lizzo ja Danny Brown.

Tapahtuman kotimaista osastoa ovat D.R.E.A.M.G.I.R.L.S., Pää Kii, Olavi Uusivirta, DJ Ibusal, Lac Belot, Vuoret, Radiopuhelimet ja Rosita Luu. Sidewaysin kolmen päivän early bird -liput ovat myynnissä jouluaattoon asti hintaan 119 euroa, jonka jälkeen koko festivaalin kattava lippu maksaa 139 euroa. Lippuja kaupataan tapahtuman verkkosivuilla.