Siinä hän nyt on: Popedan uusi solisti

Samalla julkistettiin uuden kokoonpanon ensimmäinen keikka.
1.1.2024 14:05

Pate Mustajärvi nousi viimeistä kertaa lavalle Popeda-yhtyeen laulajana 2. syyskuuta Tampereella Ratinan stadionilla. Pian konsertin jälkeen kitaristi Costello Hautamäki vahvisti, että Popedan tarina ei kuitenkaan pääty vielä vaan yhtye tulee jatkamaan uuden laulajan voimin.

Uuden laulajan henkilöllisyys on julkistettu tänään: Mustajärven paikan Popedan keulilla ottaa Olli Herman, joka tunnetaan kotimaisen Reckless Loven ja ruotsalaisen Crashdïetin entisenä solistina. Yhtye esiintyy ensimmäistä kertaa uudella kokoonpanolla Tampereen Tavara-asemalla lauantaina 30. maaliskuuta. Kesällä Popeda suuntaa puolestaan festarilavoille.

”Olo oli sellainen kuin olisi halolla päähän lyöty, eli pöllämystynyt, hieman ehkä hölmistynyt, mutta samaan aikaan myös erittäin otettu ja imarreltu”, Herman kertaa tuntemuksiaan saatuaan Hautamäeltä puhelun, jossa tätä pyydettiin Popedan laulajaksi.

”Yllättyneisyys on nyt vaihtunut muutamien bänditreenien myötä innokkuudeksi ja palavaksi haluksi päästä jo keikoille. Popeda on maailman paras rock-bändi. Sen musiikki ja erityisesti live-esiintyminen on puhutellut mua aina ja samasta rokkenrollin positiivisesta energiasta minutkin on valettu. On kunnia päästä mukaan”, kommentoi Herman.

 

Lisää luettavaa