”Siinä voi käydä todella huonosti” – Foreigner-solisti kommentoi keikoilla yleistynyttä vaarallista ilmiötä

Kelly Hansen on joutunut urallaan väistelemään kaikenmoisia tavaroita.
24.7.2023 12:10

Tavaroiden heittelemisestä lavalle ja kohti esiintyvää artistia on tullut tänä kesänä suorastaan trendi, jota on puitu kansainvälisessä mediassa asti. Tavaroiden viskely on nimittäin saanut suorastaan vaarallisia piirteitä, sillä nyt ei puhuta mistään pikkuhousuista tai pehmoleluista; poppari Bebe Rexha sai hiljattain mustan silmän ja ison haavan silmäkulmaansa puhelimen osuttua tätä suoraan kasvoihin. Osa tapauksista on puolestaan taas hämmentäviä ja jopa pelottavia, kuten tapaus, jossa fani heitti Pinkin keikalla lavalle äitinsä tuhkat.

Fox News haastatteli parhaillaan jäähyväiskiertueella olevan Foreigner-yhtyeen solisti Kelly Hansenia ja kysyi tämän mielipidettä aiheeseen. Hansen, joka on urallaan joutunut väistelemään jos jonkinlaisia esineitä kuten avaamattomia kaljatölkkejä, pitää huolestuttavana, että heittelystä on tullut muoti-ilmiö, jolle sosiaalinen media heittää vielä bensaa liekkeihin.

”Joku näkee [somessa] jonkun tekevän näin ja ajattelee, että: ’Ai, tämä on joku juttu, minäkin haluan tehdä noin. Siitä saa hyvää matskua TikTokiin’. Mutta he eivät ymmärrä, että siinä voi käydä todella huonosti”, Hansen harmittelee.

”Lavalla ollessa sinuun kohdistuvat isot spottivalot, minkä johdosta olet käytännössä sokea. Et näe yleisöä etkä sitä, mikä ikinä onkaan tulossa kohti. Sellainen on todella, todella vaarallista. Parhaimmassa tapauksessa näet lähestyvän esineen vasta aivan viime hetkellä.”

Hansenista tällaisten ilmiöiden leviäminen ei ole ainoa sosiaalisen median huono puoli. Vaikka se mahdollistaa suoran yhteyden faneihin, joukkoon mahtuu myös tapauksia, jotka menevät liian pitkälle ja ovat suorastaan pelottavia.

”Olen vähentänyt sosiaalisen median käyttöä, koska se aiheutti niin paljon stressiä. On monia tapauksia, joissa… Ihmiset esimerkiksi luulevat minua puolisokseen tai he matkustavat Yhdysvaltoihin, koska minua esittänyt huijari on vakuuttanut heidät, että he pääsevät tapaamaan minua. Tuollainen toiminta saa minut järkyttymään”, Hansen toteaa.

Lisää luettavaa