Sinistä joulua kaikille – Erja Lyytinen, Sami Yaffa ja Mira Luoti lähtevät yhdessä joulukiertueelle

23.11.2023 13:48

Erja Lyytinen on suuri joulukiertueiden ystävä, ja tänäkin vuonna tarjoutuu kosolti tilaisuuksia nähdä tämä kotimaisen bluesrockin kuningatar livenä. Tämänvuotinen rundi on siksikin kiinnostava, että Lyytinen on kutsunut vieraakseen kaksi kovan luokan kotimaista artistia: Sami Yaffan ja Mira Luodin.

“Messissä rundilla on basisti ja rockhemmo Sami Yaffa, jonka tekemisiä olen seurannut jo vuosikausia, onhan hän nyt aivan lege tyyppi! En malta odottaa kiertuebussissa käytäviä keskusteluita, onhan Yaffa soittanut uskomattomien artistien ja bändien kanssa uransa varrella, kuten Joan Jettin, Hanoi Rocksin ja New York Dollsin“, Lyytinen kirjoittaa tiedotteessa ja jatkaa:

“Kaunisääninen Mira Luoti on tunnetusti energinen esiintyjäpakkaus! Joudun ehkä venyttelemään hieman enemmän ennen keikkoja, jotta pysyn Miran vauhdissa. Kun Mira tuli studiolleni laulamaan harmonioita yhteiseen joulusingleemme, en voinut kuin ihmetellä hänen harmoniatajuaan ja kauniisti soljuvaa ääntään.”

Kiertueen yhteydessä julkaistaan 29.11. myös uusi joulusingle. Kappaleen nimi on Joulun yksinäinen, ja se on osoitettu kaikille maailman yksinäisille ja vähäosaisille. Joulu voi tunnetusti olla heille armotonta aikaa.

Blue Christmas 2023 -kiertueen päivämäärät on listattu alle:
29.11. Kouvola, Kuusaa-sali
30.11. Lahti, Finlandia-klubi
1.12. Imatra, Karelia-sali
2.12. Kuopion Musiikkikeskus
7.12. Rovaniemi, Korundi
8.12. Kuusamo, Kuusamotalo
9.12. Kajaani, Kaukametsä-sali
10.12. Oulu, Pohjankartanon sali
13.12. Seinäjoen kaupunginteatteri
14.12. Tampere-talo
15.12. Hämeenlinna, Verkatehdas
16.12. Turku, Teatro
17.12. Helsinki, Savoy-teatteri

Lisää luettavaa