Slash muistelee huvittavaa, joskaan ei järin hohdokasta ensikohtaamistaan Ozzy Osbournen kanssa

Ei varmaan tule yllätyksenä, että alkoholilla oli osuutta asiaan.
22.3.2023 08:59

Guns N’ Rosesin Slash ja Ozzy Osbourne ovat vuosien saatossa tehneet useasti yhteistyötä ja törmäilleet toisiinsa erilaisissa tilaisuuksissa. Ozzy oli muun muassa mukana Slashin vuonna 2010 ilmestyneellä soolodebyytillä ja Slash puolestaan vieraili Ozzyn vuoden 2020 Ordinary Man -albumilla. Kaksikko on myös nähty yhdessä lavalla monia kertoja.

Osbournen ja Slashin ensikohtaaminen ei kuitenkaan ollut ihan niin hohdokas kuin voisi kuvitella, tämä kun sattui aikana, jolloin kummallakin osapuolella meni niin sanotusti lujaa.

”Tapasimme Sunset Boulevardin Mondrian-hotellissa, kun olimme kaupungissa MTV Awardsien vuoksi. Muistaakseni tämä oli joskus 1990-luvun alussa. Managerini toi Ozzyn huoneeseeni. Oli aikainen aamu ja olin vielä unessa, mutta hän toi Ozzyn siitäkin huolimatta”, Slash muisteli Classic Rock -lehdelle.

”He astelivat huoneeseen ja minulla oli yöpöydällä pullo Jack Daniel’sia. Ozzy kysyi, josko hän voisi ottaa siitä huikan. Päätin käydä suihkussa, joten ehdotin, että tapaamme hotellin baarissa sen jälkeen. Sinä aikana kun kävin suihkussa ja kävelin alakertaan, oli Ozzy jo ehtinyt sammua baariin ja järjestyksenvalvojat raahanneet hänet ulos. Sellainen hän oli, kun tapasimme ensimmäistä kertaa. Olin melko vaikuttunut.”

Lisää luettavaa