Slash yllättää: ajatus kulta-aikojen Guns N’ Rosesin paluusta ei olekaan mahdoton

Tätä ei olisi ihan äkkiä osannut odottaa. Blabbermouth uutisoi CBS:n videohaastattelusta, jossa Slashilta kysyttiin miljoonannen kerran hänen suhteestaan Axl Roseen. Slashin mukaan vuosia kestänyt sotatila onkin lieventynyt.

”Emmehän me ole puhuneet pitkään aikaan, mutta paljon siitä mainitsemastasi jännitteestä on hälvennyt. Ei meillä ole enää niitä ongelmia. Media jaksaa pitää sitä riitaa yllä paljon sitkeämmin kuin me”, Slash kertoi haastattelijalle.

Axl Rose on lehdistössä esitetty hyvinkin sitkeänä Slashin vihaajana. Vuonna 2009 hän kutsui kitaristia ”syöväksi”, ja vuonna 2012 raportoitiin, että järjestysmiehet käännyttivät pois Guns N’ Rosesin keikalta Slashin paitaan sonnustautuneita faneja.

Kun Slashilta kysyttiin, olisiko reunion mahdollinen, hän ei ollut aluksi halukas vastaamaan, mutta lopulta tyytyi mainitsemaan: ”Älä koskaan sano ei koskaan”. Slash lisäsi, että reunionin pitäisi tapahtua ”oikeista syistä”, ja nämä syyt ovat bändin jäsenten välisiä.

Mikäli et siis sattunut olemaan Helsingin Jäähallissa vuonna 1991, toivo elää. Kukaties vanha jengi vielä sittenkin saapuu uusintavierailulle.