Slayer-kitaristi Gary Holt kertoo huolestuttavia uutisia: Death Angel -rumpali on tehohoidossa – ”Hän on hyvin sairas”

21.3.2020 16:04

Slayerin ja Exoduksen riveistä tuttu kitaristi Gary Holt kertoi muutama päivä sitten epäilevänsä sairastuneensa koronavirukseen. Varmistusta epäilyksille ei ole vieläkään tullut, sillä testitulosten saamisessa kestää miehen mukaan 7-10 päivää. Holtilla on kuitenkin tiedotettavanaan hyvin huolestuttavan kuuloisia uutisia Death Angel -leiristä.

”En sanonut tästä aiemmin mitään ennen kuin sain varmuuden, että kyseessä on julkinen tieto, mutta Will Carroll tarvitsee valtavasti positiivisia viboja”, Holt kirjoittaa Instagram-päivityksessään. ”Arvostan kaikkia saamiani lämpimiä ajatuksia, mutta minä olen kipeä, en mitään muuta, kun Will on tehohoidossa. Hänen tilanteensa on paljon pahempi kuin minulla. Todella paljon pahempi. Will on hyvin sairas. Monilla meistä on oireita ja odotamme testituloksia. Will tarvitsee parantavia viboja kaikilta. Parane pian, Will.”

Carrollin morsian Leeshawn Navarro kertoo vieneensä miehen päivystykseen keskiviikkona, koska tämä oli tullut ”hyvin sairaksi” palattuaan Euroopan-kiertueelta kuun alussa.

Carroll kiersi hieman yli kuukauden muun Death Angel -miehistön kanssa Eurooppaa Exoduksen ja Testamentin matkassa.

Lisää luettavaa