Artisti: Death Angel

”Huhut kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja” – Death Angel -rumpali heräsi 12 päivän koomasta

Musiikkikentältä kantautuu vaihteeksi positiivisia uutisia: Death Angel -rumpali Will Carroll on herännyt 12 päivää kestäneestä koomasta. Tehohoitoon joutuneen miehen epäiltiin sairastuneen koronavirukseen, mutta tätä tietoa ei ole vahvistettu.

Slayer-kitaristi Gary Holt kertoo huolestuttavia uutisia: Death Angel -rumpali on tehohoidossa – ”Hän on hyvin sairas”

Slayerin ja Exoduksen riveistä tuttu kitaristi Gary Holt kertoi muutama päivä sitten epäilevänsä sairastuneensa koronavirukseen. Varmistusta epäilyksille ei ole vieläkään tullut, sillä testitulosten saamisessa kestää miehen mukaan 7-10 päivää. Holtilla on kuitenkin tiedotettavanaan hyvin huolestuttavan kuuloisia uutisia Death Angel -leiristä.

Suomessakin pistäytynyt thrash-kiertue joutui koronaviruksen uhriksi: Testamentin ja kumppaneiden Italian-keikka peruttiin

Testamentin, Exoduksen ja Death Angelin yhteiskiertue oli taannoin Suomessa ongelmissa, kun bändit eivät saaneet kaikkea laitteistoaan ajoissa Tukholmasta Helsinkiin. Tämän lisäksi Exoduksen Gary Holt päivitteli sosiaalisessa mediassa, kuinka myrskyinen laivamatka Suomeen oli kerta kaikkiaan karmea kokemus. Vaikeaa siis oli Skandinaviassa, mutta eipä mene bändeillä sen helpommin etelässäkään. Nyt kantautuu tietoja, että yhtyeiden Italian-keikka peruttiin koronaviruksen vuoksi.

Metallitähdet joutuivat ruotsinlaivalla pahaan myllytykseen: ”Hulluinta, mitä olen kokenut”, Gary Holt kirjoittaa

Testament, Exodus ja Death Angel esiintyvät paraikaa Suomessa The Bay Strikes Back -kiertueella. Eilen esiintymispaikkana oli Helsingin The Circus, ja tänään yhtyeen soittavat Tampereen Pakkahuoneella. Exodusin kitaristi, myös Slayerin viimeisestä kokoonpanosta tuttu Gary Holt julkaisi eilen päivityksen, jonka perusteella Suomeen saapuminen ei sujunut bändeiltä aivan helposti.