Artisti: Death Angel

Päivän yllättävin cover: thrash-veteraani Death Angel päätti ottaa Queen-klassikon käsittelyyn

Tässäpä varsin erikoinen tempaus. Vuonna 1982 perustettu Death Angel on yksi thrash metalin maineikkaimmista työjuhdista, mutta nyt yhtye esittelee aivan toisenlaista osaamista kuin äärimetallia. Orkesteri julkaisi äkkiarvaamatta uuden ep:n, jolle on taltioitu muutama akustinen versio yhtyeen vanhoista biiseistä, yksi kokonaan uusi sävellys sekä orkesterin versio Queenin ja David Bowien Under Pressure -klassikosta.

”Huhut kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja” – Death Angel -rumpali heräsi 12 päivän koomasta

Musiikkikentältä kantautuu vaihteeksi positiivisia uutisia: Death Angel -rumpali Will Carroll on herännyt 12 päivää kestäneestä koomasta. Tehohoitoon joutuneen miehen epäiltiin sairastuneen koronavirukseen, mutta tätä tietoa ei ole vahvistettu.

Slayer-kitaristi Gary Holt kertoo huolestuttavia uutisia: Death Angel -rumpali on tehohoidossa – ”Hän on hyvin sairas”

Slayerin ja Exoduksen riveistä tuttu kitaristi Gary Holt kertoi muutama päivä sitten epäilevänsä sairastuneensa koronavirukseen. Varmistusta epäilyksille ei ole vieläkään tullut, sillä testitulosten saamisessa kestää miehen mukaan 7-10 päivää. Holtilla on kuitenkin tiedotettavanaan hyvin huolestuttavan kuuloisia uutisia Death Angel -leiristä.

Suomessakin pistäytynyt thrash-kiertue joutui koronaviruksen uhriksi: Testamentin ja kumppaneiden Italian-keikka peruttiin

Testamentin, Exoduksen ja Death Angelin yhteiskiertue oli taannoin Suomessa ongelmissa, kun bändit eivät saaneet kaikkea laitteistoaan ajoissa Tukholmasta Helsinkiin. Tämän lisäksi Exoduksen Gary Holt päivitteli sosiaalisessa mediassa, kuinka myrskyinen laivamatka Suomeen oli kerta kaikkiaan karmea kokemus. Vaikeaa siis oli Skandinaviassa, mutta eipä mene bändeillä sen helpommin etelässäkään. Nyt kantautuu tietoja, että yhtyeiden Italian-keikka peruttiin koronaviruksen vuoksi.