Slayer-rumpali muistelee auto-onnettomuutta, johon yhtye alkuaikoinaan joutui – ”Pelkäsin meidän ajavan alas kalliolta”

25.3.2021 20:49

Entinen Slayer-rumpali Dave Lombardo vieraili äskettäin Hatebreed-keulakuva Jamey Jastan isännöimässä The Jasta Show’ssa.

Mies muisteli juttutuokion aikana muun muassa auto-onnettomuutta, johon Slayer alkuaikoinaan joutui.

”Oli ajanjakso [vuoden 1984 lopulla], jolloin Slayer ajeli ympäri maata [Chevrolet] Camarolla ja rekalla. On olemassa jokseenkin kuuluisia yhteiskuvia Slayerista ja Mercyful Fatesta. Tapasimme Seattlessa käytyämme Olympiassa, Washingtonissa yhdellä heidän myymäläkeikallaan. Menimme sinne ja tuumimme, että ’Mennään kuokkimaan heidän keikalleen.'”, Lombardo kertoo. ”Sen jälkeen suuntasimme itään, koska meidän täytyi mennä Winnipegiin. Ajoimme Montanan läpi. Minä olin Camaron ohjaksissa. Muistaakseni Kerry [King], Tom [Araya] ja Jeff [Hanneman] olivat [kanssani autossa], Kerry ja Jeff takapenkillä, Tom edessä tai toisinpäin — en ole varma.”

”Osuimme kuitenkin mustaan jäähän”, Lombardo jatkaa. ”Yritin saada auton hallintaani, mutta se alkoi pyöriä. Onneksemme päädyimme vain ojaan. Mutta olin hermostunut ja tärisin kun pääsin ulos autosta. Pelkäsin meidän ajavan alas kalliolta — oli yö ja pimeää, eikä ulkona nähnyt mitään. Menetät auton hallinnan, alat pyöriä ja ajattelet, että ’Okei. Nyt on tosi kyseessä. Ota homma haltuun.'”

”Kolme roudaria oli kuorma-autossa ja bändi oli Camarossa”, Lombardo muistelee. ”Joskus vaihdoimme osia. Kuten sanoin, en ole täysin varma kuka oli missäkin. Jeff saattoi olla siellä, samoin Kerry. En tiedä oliko Tom. Kuorma-auto meni edellämme. He eivät tienneet mitä tapahtui, ja kun he eivät nähneet meitä moneen minuuttiin, he pysähtyivät odottamaan meitä.”

”Lopulta saimme auton ojasta, mutta hermoni olivat riekaleina”, mies jatkaa. ”Kuten sanottua, sitä ei tiedä mitä voi tapahtua. Menetät ajoneuvon hallinnan, etkä saa minkäänlaista pitoa mistään, etenkään Montanassa. Se on silmiä avaava kokemus.”

Kuuntele haastattelu alta.

Lisää luettavaa