Slayerin elokuvaspektaakkeli nähdään teattereissa myös Suomessa – katso tuore traileri

https://youtu.be/UcC9BjLkHhc

Repentless Killogy on yhdistelmä toimintaelokuvaa ja konserttitaltiointia.

Thrash metal -jätti Slayerin The Repentless Killogy -elokuva saapuu isoille valkokankaille myös Suomessa. Elokuvaa esitetään keskiviikkona 6. marraskuuta ainakin valikoiduissa Finnkinon teattereissa. Lisätietoja näytöksistä ja jo käynnissä olevasta lipunmyynnistä löydät täältä. Tuoreen teaser-trailerivideon voit puolestaan tarkistaa tuosta yläpuolelta.

Kahteen osaan jaettu Repentless Killogy on yhdistelmä lyhytelokuvaa sekä konserttitaltiointia. Ensimmäinen osa on BJ McDonnellin ohjaama ja käsikirjoittama elokuva, joka jatkaa Repentless-albumilta (2015) julkaistujen musiikkivideoiden tarinaa. Rooleissa nähdään muun muassa Jason Trost, Danny Trejo (Machete, From Dusk Till Dawn), Richard Speight (Band of Brothers), Jessica Pimentel (Orange is the New Black), Bill Moseley (The Devil’s Rejects) ja Sean Whalen (Twister). Toinen osa on puolestaan Slayerin keikkataltiointi Los Angelesin Forumista elokuulta 2017. Konserttipätkän on ohjannut Wayne Isham, joka on tehnyt musiikkivideoita muun muassa Metallicalle, Foo Fightersille ja Michael Jacksonille.

Repentless Killogy julkaistaan myös Blu-raynä/dvd:nä 8. marraskuuta. Konserttiosuus julkaistaan myös cd:nä/vinyylinä sekä digitaalisesti suoratoistopalveluissa.