Slayerin keikalta poistettu fani yritti uida takaisin saarella sijainneelle keikkapaikalle – eihän se sitten oikein onnistunut

Slayer-fanit ovat todellakin sitoutunutta sakkia. Tästä saatiin jälleen yksi osoitus thrash-jätin tiistaisella keikalla Torontossa, kun Budweiser Stagella esiintynyttä orkesteria katsomassa ollut mies sai toistaiseksi tuntemattomasta syystä lähtöpassit konserttialueelta. Tästähän neuvokas fani ei suinkaan lannistunut, vaan yritti palata takaisin pelipaikalle viileitä vesireittejä pitkin uimalla.

Miehen itsensä kannalta harmillisesti tempaus ei kuitenkaan tuottanut toivottua tulosta, sillä virkavalta oli valppaana ja korjasi hytisevän miehen heti tämän rantauduttua talteen. Tarvitsipa sankarimme vielä seikkailunsa jäljiltä hoitoa orastavaan hypotermiaankin. Noh, yrittänyttähän ei tunnetusti laiteta.

Paikalla oli myös illan ohjelmistoon kuuluneen Anthraxin kitaristi Scott Ian, joka jakoi tilanteesta tuoreeltaan kuvamateriaalia Instagramiin. ”Kiertueen kovin fani. Hänet potkaistiin ulos ja hän vain yritti uida takaisin”, mies hehkutti näkemäänsä.