Slipknot-keulakuva julkaisee lisää soolomateriaalia aivan näillä näppäimillä – tarjolla b-puolia, covereita ja akustisia vetoja

Sami Lommi

Slipknotin ja Stone Sourin keulilta tuttu Corey Taylor on kiireinen mies. Sen lisäksi että Slipknot valmistautuu odotetun uutuusalbuminsa julkaisuun, Taylorilta itseltään ilmestyy sooloalbumi vielä tämän kuun lopulla.

”CMFT julkaisee b-puolia, jossa on kaikki tekemämme coverit ja joitain akustisia versioita CMFT-levyn kappaleista”, mies kertoo SiriusXM:n Trunk Nation With Eddie Trunk -ohjelmassa. ”Ensimmäinen single ilmestyy itse asiassa 11. helmikuuta, ja ihmiset voivat ladata sen. Se on coverimme John Caffery & The Beaver Brown Bandin On The Dark Sidestä, joka on yksi kaikkien aikojen parhaista rock-paloista. Se on yksi livesuosikeistamme… CMFT:n b-puolet ilmestyy 25. helmikuuta. Se tulee saataville kaikkialla. Olemme todella innoissamme.”

Soolokeikkojakin on Slipknotin oheen luvassa.

”Teemme joitain juttuja siellä täällä”, Taylor sanoo. ”Soitimme juuri ShipRockedissa, joka oli todella hauskaa… Näyttäisi siltä, että soitamme lokakuussa kourallisen keikkoja Isossa-Britanniassa, Slipknotin aikataulun ympärillä luovien.”

Varsinainen seuraaja CMFT:llekin on jo hyvässä vaiheessa.

”CMFT 2 on sävelletty, demotettu ja valmiina eteenpäin”, Taylor sanoo. ”Lisäksi kirjoitamme jatkuvasti uutta matskua. Olemme mitä mainioimmissa lähtökohdissa nauhoittamaan levyä, kenties ensi vuonna… Mutta se tapahtuu tietenkin Slipknotin tehtyä ensin oman juttunsa.”