Slipknot-keulakuva paljastaa uransa huonoimman finanssipäätöksen – ”Se oli todella, todella, todella kallis opetus”

Slipknotin ja Stone Sourin keulilta tuttu Corey Taylor on muistellut hiljattain Men’s Healthille myöntämässään haastattelussa uransa huonoimpia, ja toisaalta taas parhaimpia finanssipäätöksiä. Ensin mainituista mies nostaa esiin kaksi tapausta, joista jälkimmäinen kuulostaa erityisen pahalta.

”Ehdottomasti huonoin kohde, johon olen käyttänyt rahaa… eräs ystäväni on tatuointitaiteilija ja hän ehdotti että sijoittaisin tatuointistudioon”, Taylor kertoo. ”Iowassa ei ollut montaa tatuointistudiota, joten ajattelin että, ’Jes, hieno juttu.’ Sitten hän päätti sijoittaa sen keskelle ei mitään, kaupunkiin, joka oli niin syrjässä ettei sinne päässyt ketään. Sitten sukulaiseni vakuutti minut sijoittamaan lemmikkieläinkauppoihin, lemmikkien välitystä — erityisesti kalojen — alueen lemmikkieläinkauppoihin. Ja niitähän riitti. Ei varmaan tarvitse mainitakaan, että kuvioon liittyi huumeita ja koko operaatio käräytettiin, melkein kaikki eläimet menettivät henkensä ja kun tuli verojen maksun aika, en edes tiennyt että rahaa olisi pitänyt varata veroja varten. Löysin lopulta todella hyvän kirjanpitäjän. Hän ohjasi minua ottamaan askeleet, joilla pääsimme takaisin kuiville. Se oli käytännössä todella, todella, todella kallis opetus.”

”Yhtäkkiä kaikki ovat kavereitasi, ja kaikilla on hienoja tapoja triplata rahasi”, mies jatkaa. ”He eivät anna sinulle mitään kaavioita, taulukoita, numeroita tai prosentteja, mutta he ottavat rahasi. Se on rajua hommaa.”

Parempia käyttökohteita rahoilleen mies on löytänyt sarjakuviin ja elokuviin liittyvistä keräily- ja muistoesineistä sekä kiinteistöistä.

Katso haastattelu alta.