Slipknot-keulakuvalla on yhtyeeltä uutta musiikkia odottaville muikeita uutisia – esimakua tulevasta saattaa tulla tarjolle hyvinkin pian

Sami Lommi

Slipknot-keulakuva Corey Taylor vieraili hiljattain radiopersoona Eddie Trunkin isännöimän podcastin haastatateltavana. Samassa yhteydessä mies päivitti kuulumisia yhtyeen uuden albumin suhteen.

”Se on pitkälti valmis”, Taylor sanoi levyyn viitaten. ”Sanoisin, että se on noin 80%:sti valmis. Viimeistelemme joitain biisejä, ja minulla on vielä pari kappaletta laulettavanani. Sanoin kuitenkin tämän: älkää yllättykö, mikäli kuulette suurinpiirtein ensi kuussa jotain uutta. Enemmän ’nuijitaan kaikki maan tasalle ja muistutetaan miksi olemme edelleen Slipknot…’ -tyyppistä vibaa.”

”Se tulee olemaan julkaisu ennen varsinaista singleä”, Taylor jatkaa. ”Se on pieni tiiseri, joka tarjoaa ihmisille ensimakua tulevasta, vähän All Out Lifen tyyliin, mutta siinä missä emme laittaneet All Out Lifeä levylle, tämä tulee olemaan mukana uutukaisella. Olen melkoisen innoissani. Se tulee muistuttamaan ihmisiä siitä, miksi he rakastavat Slipknotia.”

Voit käydä kuuntelemassa haastattelun kokonaisuudessaan täällä.