Slipknot-laulaja herkistyy muistellessaan pahinta tappeluaan bänditoverin kanssa ja sitä, miten sotakirveet lopulta haudattiin

Corey Taylorin ja Sid Wilsonin erimielisyydet eskaloituivat nyrkkitappeluksi.
14.11.2022 18:10

Slipknot-nokkamies Corey Taylor otti osaa viime viikonloppuna järjestettyyn Monster Mania -kokoontumiseen, jossa tämä vastaili yleisön kysymyksiin. Kun eräs katsoja kysyi Taylorilta, mikä on pahin riita, johon hän on jonkun muun Slipknot-jäsenen kanssa koskaan joutunut, laulaja kertoo hänen ja bändin tiskijukan Sid Wilsonin erimielisyyksien eskaloituneen joitain vuosia sitten todella pahaan käsirysyyn. Kertoessaan hänen ja Wilsonin riidoista sekä siitä, miten he lopulta tekivät sovinnon, Taylorilla nousee pala kurkkuun.

”En ole siitä todellakaan ylpeä. Se tapahtui todella, todella vaikeana aikana. Olimme täysin vastakkaisilla laidoilla universumia ilman sen kummempaa syytä. Olimme vain elämissämme niin eri tilanteissa. Jostain syystä otimme pahasti yhteen. Se paheni siihen pisteeseen, että jos hän käveli huoneeseen, minä poistuin. Tai jos minä tulin huoneeseen, hän poistui. Tämä tapahtui ehkä kuusi vuotta sitten. Tiedoksi kaikille, että olemme nyt hyvissä väleissä”, Taylor kertaa.

”Homma eskaloitui Ruotsissa. Olimme molemmat veitsen terällä. Olimme juuri tehneet meet & greetin, jossa eräs fani oli antanut minulle lahjaksi sarjakuvan, jota olin metsästänyt todella pitkään. Selailin ja ihastelin sitä, kun Sid tyypilliseen tapaansa – hän ajatteli varmaan vitsailevansa eikä tiennyt, mistä on kyse – tuli ja löi lehden käsistäni todella lujaa. Se oli viimeinen niitti. Missä tahansa muussa kontekstissa se olisi ollut hauskaa, mutta koska olin jo muutenkin herkillä, kaikki patoutuneet asiat purkautuivat. Lopulta kävimme toisiimme käsiksi ja muu bändi joutui repimään meidät irti toisistamme. Hän raivosi jättävänsä kiertueen kesken, mutta minä en todellakaan aikonut pyytää anteeksi.”

”Kun minulle tehtiin selkäydinleikkaus… [Sid] oli ensimmäinen, joka soitti minulle ja… Hän sanoi olevansa pahoillaan. Minä pyysin anteeksi ja sanoin rakastavani häntä. Hän kysyi miten voin ja minä vastasin, että kaikki on hyvin. Siinä se. Yhtäkkiä millään muulla ei ollut väliä”, Corey kertoo selvästi herkistyneenä pitäen taukoja ja silmäkulmiaan pyyhkien.

”Olen ylpeä ja iloinen, että saimme tehtyä sovinnon, koska hän on suosikkityyppejäni koko maailmassa. Hänen tapansa ajatella ja luoda asioita – hän on Slipknotin salainen ase, koska hänellä on niin luova mieli.”

Lisää luettavaa