Soittajat ja keräilijät huomio, nyt olisi mahdollista ostaa kitaralaitteistoa suoraan thrash metalin syntyajoilta

Megadeth-kippari Dave Mustaine kauppaa soittolaitteistoaan. Tarjolle on tulossa lähemmäs 150 musiikillista laitetta, joihin lukeutuu niin akustisia- kuin sähkökitaroita, vahvistimia kuin rumpukoneitakin. Osa myytävistä kamoista ovat peräisin yhtyeen alkuajoilta ja ovat näin ollen vaikuttaneet suoraan thrash metalin syntyhistoriaan.

”Kun olet soittanut ja kiertänyt niin kauan kuin minä, laitteistoa tuppaa kertymään melkoinen kokoelma”, Mustaine kommentoi myyntiaikeitaan. ”Ne ovat mahtavia instrumentteja ja edustavat yli 40 vuoden soittohommia, mutta niitä on enemmän kuin pystyn itse käyttämään.”

”Olen faneilleni niin paljon velkaa”, mies jatkaa. ”Ilman heitä minulla ei edes olisi kaikkia näitä kamoja. Mieluummin annan ne heille kuin annan niiden vain kerätä pölyä nurkissa.”

Myynti alkaa 4. marraskuuta Reverb-kaupankäyntialustalla ja tällöin yleisön ulottuville tulevat muiden muassa Mustainen tien päällä käyttämät vuoden 1987 Dean Dave Mustaine Signature Holy Grail V, miehen nimikko-Zero Korina, vuoden 2007 Silver V -prototyyppi sekä Stealth VMNT.