Sons Of Apollo/ex-Guns N’ Roses -kitaristi sanoo pandemian tuoneen uutta perspektiiviä asioihin – ”En halua enää viettää niin paljon aikaa tien päällä”

John Gilleese /Shutterstock /All Over Press

"Olen elänyt koko elämäni matkalaukusta käsin. Ei sellainen ole oikeaa elämää", sanoo Ron Thal.

Entinen Guns N’ Roses -kitaristi, tätä nykyä Sons Of Apollo -yhtyeessä vaikuttava kitaristi Ron ”Bumblefoot” Thal sanoo tuoreessa The Chuck Shute Podcastin haastattelussa pandemian muuttaneen sitä, miten hän suhtautuu tiettyihin asioihin elämässään ja musiikkiurallaan ja asettaneen asioita uuteen tärkeysjärjestykseen.

”Minulle se tarkoittaa sitä, etten halua enää kiertää yhtä paljon kuin ennen”, Thal toteaa.

Thalin mukaan kipinä soittamiseen ja musiikin tekemiseen ei ole kadonnut minnekään ja hän haluaa edelleen olla studiossa päivittäin, mutta koronan pakottaman keikkatauon aikana hän on huomannut, miten paljon hän myös kaipaa perhe-elämää ja läheisten läsnäoloa.

”En halua enää viettää niin paljon aikaa tien päällä. Ei se ole oikeaa elämää – ei ainakaan sellaista, mitä minä haluan enää elää. Olen tehnyt sitä jo ihan tarpeeksi. Kyllä minä edelleen tulen tekemään keikkoja, mutta aion hidastaa tahtia ja sanoa paljon useammin ei”, Thal sanoo.

”Olen elänyt koko elämäni matkalaukusta käsin. Ei sellainen ole oikeaa elämää. Minulta on mennyt todella paljon asioita ohi enkä halua sitä enää.”