Sony jättäytyy pois Industry Awards -gaalasta: ”Keskeisimpiin arvoihimme kuuluvat avoimuus ja oikeudenmukaisuus ja koemme, etteivät nämä toteudu”

Sony Music Finland ei allekirjoita tapaa, jolla gaalan ehdokasasettelu on toteutettu ja miten voittajat valitaan.

Sony Music Finland tiedottaa Instagramissa ja Facebookissa julkaistuissa tarinoissaan jättäytyvänsä pois tänä vuonna Music X Media -tapahtuman yhteydessä järjestettävästä Industry Awards -gaalasta, jossa annetaan tunnustusta musiikkialan tekijöille. Gaalassa palkitaan esimerkiksi managereita, levy-yhtiöitä, ohjelmapäälliköitä sekä vuoden musiikkimedia.

”Emme voi yrityksenä allekirjoittaa tapaa, jolla gaalan ehdokasasettelu on toteutettu ja miten voittajat valitaan”, Sonyn tiedotteessa sanotaan.

”Keskeisimpiin arvoihimme kuuluvat avoimuus ja oikeudenmukaisuus ja koemme, etteivät nämä toteudu nykymallisessa gaalassa. Toivomme, että myös Industry Awards -gaalaan saadaan jatkossa puolueeton ammattilaisraati, ja valinnoissa painavat eniten konkreettiset onnistumiset ja vuoden aikana saavutettu menestys.”

”Keskustelut uudistuksista on jo käynnistetty Industry Awards -gaalan järjestäjien kanssa hyvässä hengessä. Toivomme, että jatkossa saamme oikeudenmukaisen palkintogaalan, jonka alamme ansaitsee.”

Katso kuvakaappaus Sonyn julkaisusta alta.

Industry Awards -gaala järjestetään Tampereella 30. syyskuuta. Soundi on tänä vuonna ehdolla vuoden musiikkimediaksi yhdessä Antti x Antti -podcastin, Iskelmän, Klangin, Suomipopin ja YleX:n kanssa. Kaikki ehdokkaat löydät täältä.