Sotku Crystal Castlesin ympärillä sakenee: bänditoveriaan raiskauksesta syyttänyt Alice Glass sai itse haasteen raastupaan

6.11.2017 16:16

Miten mahtaa tässä sopassa käydä? Kerroimme jo aiemmin Crystal Castles -yhtyeestä vuonna 2014 eronneen Alice Glassin kirjoituksesta, jossa laulaja syytti entistä yhtyetoveriaan Ethan Kathia (oik. Claudio Palmieri) muun muassa raiskauksesta. Glass väitti, että Kath pakotti hänet seksiin uhkaamalla erottaa hänet muuten bändistä, ja että Kath halusi muutenkin hallita itseään roimasti nuoremman Glassin elämää.

Nyt Kath vastaa kovaan kovalla. Pitchfork uutisoi Kathin haastaneen Glassin oikeuteen kunnianloukkauksesta ja vaativan korvauksia. Kathin mukaan Glass ja tämän poikaystävä Jupiter Keyes pyrkivät suunnitelmallisesti likaamaan hänen nimensä ja saamaan potkua Glassin soolouralle.

Glassin julkinen viesti on saanut Crystal Castlesin nykyversion vaikeuksiin. Yhtyeen konsertteja on peruttu, ja sekä bändin manageriyhtiö että keikkamyyjä ovat pudottaneet sen listoiltaan. Kathin kanteen mukaan bändi olisi kärsinyt ainakin 300 000 dollarin tappiot menetettyinä tuloina.

Glassin edustajat eivät ole vielä reagoineet tilanteeseen. Kath on kiistänyt kaikki Glassin ahdisteluväitteet.

Lisää luettavaa