The Souls palaa Tsöötzin kera

22.5.2014 14:43

Vuonna 2012 hajonnut kouvolalainen rockbändi The Souls aktivoituu syksyllä.

Perustajajäsenten Jani ja Toni Orpanan rinnalla nähdään jatkossa Peer Güntin basistina tunnettu Teijo ”Tsöötz” Kettula.

Yhden pitkäsoiton urallaan julkaisseen yhtyeen paluukeikat nähdään lauantaina 20. syyskuuta Helsingin Bar Loosessa ja viikkoa myöhemmin 27. syyskuuta Kouvolan House of Rockissa.

− Kun otettiin pieni tauko ja kurvattiin pari mutkaa suoraksi, oli selvää, ettei hommaa voi tohon jättää, The Soulsin laulaja-kitaristi Jani Orpana kertoo tiedotteessa.

− Pohdimme, että kuka voisi olla oikea basisti. Sitten välähti: viimeinen rockbasisti Suomesta, aito legenda, Tsöötz Kettula. Otimme puhelun ja kysyimme kiinnostaako lähteä soittamaan. Tsöötz vastasi myöntävästi. Saavuimme treenikämpälle, otimme soittimet käteen ja aloimme jammailemaan. Totesimme pian, että tällä meiningillä on nimikin ja sen nimi on Rock’n’Roll, rumpali Toni Orpana jatkaa.

− Nyt on todella hyvä meininki. Kuulostaa hyvältä ja helvetin hyvää jengii, kommentoi puolestaan tuore jäsen Tsöötz The Soulsin nykytilaa.

The Souls on kiertänyt Pohjoismaita ja Saksaa muun muassa Monster Magnetin, Eagles Of Death Metalin ja Juliette Lewisin kanssa. Yhtye hajosi vuonna 2012 sisäisiin ristiriitoihin kesken toisen levynsä äänitysten. Bändi kirjoittaa parhaillaan uutta materiaalia vuonna 2015 ilmestyvälle levylleen.

Lisää luettavaa