Spoilerivaroitus! Tällainen settilista on odotettavissa Iron Maidenin keikalla Rockfestissä

Shutterstock / AOP

Iron Maiden käynnisti eilen maailmankiertueensa Kroatian Zagrebissa. Brittijättiläinen nousi lavalle ensimmäisen kerran sitten vuoden 2019, ja tästä olisi sitten tarkoitus jatkaa heinäkuun loppuun asti pitkin Eurooppaa. Elokuussa orkesteri matkaa Etelä-Amerikkaan ja syyskuussa Yhdysvaltoihin, missä rundi päätetään 27. lokakuuta Floridan Tampassa.

Suomessa yhtye esiintyy lauantaina 4. kesäkuuta, ja tapahtumapaikkana on Hyvinkään Rockfest. Tätä silmällä pitäen voikin katsoa, mitä kappaleita Maiden Kroatiassa esitti – yhtyeen keikat kulkevat pitkälti ennalta suunnitellun lavashow’n mukaisesti, jolloin myös biisivalinnat ja -järjestys pysyvät lähtökohtaisesti samoina illasta toiseen.

Setlist.fm-sivuston mukaan keikka aloitettiin kolmella Senjutsu-uutuuslevyn biisillä, joista jatkettiin sitten sujuvasti vanhemman materiaalin pariin. Tällä osastolla mennään aika perinteisissä merkeissä, mitä nyt Sign of the Cross ja Revelations ovat hivenen yllättäviä valintoja. Poissaolollaan loistavat esimerkiksi The Evil That Men Do, Wasted Years ja Two Minutes to Midnight.

Alapuolella tuo Kroatian-keikan kappalelista on sitten kokonaisuudessaan. Jos haluat tarkastaa videokuvaa tapahtumasta, niin sitäkin on tietysti Youtube pullollaan.
Senjutsu
Stratego
The Writing on the Wall
Revelations
Blood Brothers
Sign of the Cross
Flight of Icarus
Fear of the Dark
Hallowed Be Thy Name
The Number of the Beast
Iron Maiden

***
The Trooper
The Clansman
Run to the Hills

***
Aces High