Staind-nokkamies antoi Limp Bizkit -kitaristin kuulla kunniansa keikallaan – ”Sinä hienosteleva run*kari”

17.4.2018 21:43

Muistatteko vielä, kuinka viime vuoden lopulla Limp Bizkit -kitaristi Wes Borland antoi Talk Toomey -podcastille myöntämässään haastattelussa sanan säilän viuhua Staind-orkesterin Aaron Lewisin suuntaan? Borland muisteli tuolloin lentokenttäepisodia, jonka päätteeksi miesten puhevälit katkesivat kuin kertaiskusta. Vaikka vettä onkin ehtinyt tässä välissä virrata Aurajoessa useammankin kuution verran, The PRP kertoo Lewisin esittäneen vihdoin oman näkemyksensä tuon kohtalokkaan päivän tapahtumista. Tämä tapahtui lauantaina kesken miehen Las Vegasin -konsertin, kun Outside-kappaletta esitellessään mies piti seuraavanlaisen puheen:

”Aion laulaa seuraavaksi tämän pikku rallin. Tein sen vuonna 1999. En muista sitä, mutta tiedän marssineeni Limp Bizkitin pukuhuoneeseen. Wes Borlandilla, jota rakastan syvästi, on selvästikin jotain sanottavaa minusta. Haistakoon se run*kari pitkän paskan! Tiedän, että aloitin sanomalla rakastavani häntä, sillä hän on osasyyllinen siihen, että seison tänään täällä edessänne. Ja on mielestäni aivan perseestä että… Juttu meni näin. Siis ihan tarkalleen. Enkä todellakaan tiedä miten hän keksi sen, mitä sanoi. Tässä tulee totuus.”

”Näin tämän hienostelevan mulkvistin ajelemassa perhanan golfkärryllä lentokentällä lähtöportilleen. Päädyin hänen lähellään olevalle portille. Menin hänen luokseen ja sanoin: ’Wes, veliseni, miten menee? Minulla on ollut ikävä. En ole nähnyt sinua aikoihin. Miten sinulla menee?’ ’Hyvin’, ja niin edelleen. Kysyin häneltä mihin hän on menossa. Hän sanoi, että kotiin Los Angelesiin. Olin että, ’Hei mulkvisti, se ei kotisi. Muistatko? Olet Jacksonvillestä, perhanan Floridasta.’ Niin siinä kävi.”

”Oletteko nähnyt sitä haastattelua? Oletteko kuunnelleet podcastin? Noin se meni oikeasti. Veli, älä unohda mistä tulet. Olet kotoisin Jacksonvillestä Floridasta. Et ole Los Angelesista Kaliforniasta. Olet oikea henkilö. Et ole muovinen feikki tyyppi , jollaisia asuu Los Angelesissa.”

”Senpä takia, muistutettuani veljeäni, yhtä niistä henkilöistä, jonka ansiosta seison tänä iltana edessänne, mistä hän on kotoisin… olenkin yhtäkkiä yksi suurimmista paskiaisista, joka on kuunaan maan päällä kävellyt. Joten, tiedättekö mitä? Wes Borland, sinä hienosteleva run*kari, annan kaiken kunnian tästä seuraavana kuultavasta kappaleesta Fredille. Haista v*ttu!”

Lisää luettavaa