Steel Pantherin ja Mötley Crüen välinen nokittelu jatkuu – nyt esiin on kaivettu kiusallista videokuvaa kaukaa menneisyydestä

Steel Panther- ja Mötley Crüe -leirien välillä tuntuisi olevan nyt täysi rähinä päällä. Kaikki sai alkunsa Steel Panther -vokalisti Michael Starrin ja rumpali Stix Zadinian hiljattaisesta haastattelusta, jossa Starr heitti rajua kuittia Mötikkä-laulaja Vince Neilin suuntaan. ”Palauttaisin takavuosien Vince Neilin, sillä se kaveri on kuollut”, mies vastasi, kun häneltä kysyttiin kenet edesmenneen muusikon hän palauttaisi takaisin elävien kirjoihin. Huuli oli omiaan hermostuttamaan Nikki Sixxin, joka antoi Steel Pantherin kuulla kunniansa Twitter-tilillään.

Nyt vihanpito on edennyt pisteeseen, jossa käyttöön on otettu vanhat, nykyvalossa kiusalliset videopätkätkin.

Steel Panther jakoi nimittäin äskettäin Twitterissä tallenteen jostakin 1990-luvun alkupuoliskolta, jossa Sixx ja Mötley-kitaristi Mick Mars tekevät pilaa Neilin painosta tämän loukattua itsensä vesijettionnettomuudessa. ”Hei Siri, mitä selkäänpuukottaminen tarkoittaa”, yhtye kirjoittaa saatetekstissään ja saa epäilemättä jälleen eräässäkin kalifornialaiskartanossa sapen kiehumaan.

Katso yhtyeen päivitys alta.