Auts! Steel Panther -laulaja heitti sitten vuoden ehkä kivuliaimman piikin Mötley Crüe -leirin suuntaan

https://youtu.be/G1qq0rT1ENE

Steel Panther -nokkamies Michael Starr vastaa kuluvan vuoden kenties kirvelevimmästä sivalluksesta. Sanansäilä viuhui Starrin ja rumpali Stix Zadinian Little Punk Peoplelle myöntämässä haastattelussa.

Miekkosilta kysyttiin jutustelun aikana muun muassa sitä, että jos he pystyisivät palauttamaan jonkun edesmenneen muusikon takaisin henkiin, kenet he valitsisivat.

”Okei, aion valita laulajan, mutta kyse ei ole sinun [Michaelin] korvaamisesta”, Zadinia pohdiskeli. ”Tiedätkö kenet palauttaisin henkiin? Ray Gillenin. Et tainnut odottaa sitä? Hän oli Badlandsin [vuonna 1993 kuollut] laulaja.”

”Minä palauttaisin [Mötley Crüe -solisti] Vince Neilin”, Starr täräyttää. ”Hän ei ole kuollut”, Zadinia huomauttaa, mutta tämähän oli toki laulajalla hyvin tiedossa. ”Palauttaisin takavuosien Vince Neilin, sillä se kaveri on kuollut”, Starr lataa.

Zadinia on lähinnä hämmentynyt siitä, ettei soittokumppanin valinta osunut edesmenneeseen Led Zeppelin -rumpaliin. ”Et sitten tuonut John Bonhamia takaisin”, mies sanoo.

”Tiedätkö mitä? Hänen rinnallaan laulaminen olisi liian pelottavaa”, kuuluu Starrin vastaus. ”John Bonham on kaikkien aikojen paras musikaalinen heavy metal -rumpali – ei ole ketään häntä parempaa. Kukaan ei pääse edes lähelle.”

Voit katsoa miesten haastattelun kokonaisuudessaan yltä.