Steelchaos löysi uuden kodin – Helsingissä aiemmin järjestetty tapahtuma siirtyy Hyvinkäälle

Mihin Nosturin jälkeen? Tätä ovat saaneet Steelchaos-tapahtuman järjestäjät miettiä. Helsingin perintekäs klubi on hävitetty, mutta hyvin yleisönsä löytänyt tapahtuma halutaan järjestää jatkossakin. Ja kun pääkaupunkiseudulta ei sopivia paikkoja löydy tuosta noin vain, juhlitaan Steelchaos seuraavan kerran Hyvinkäällä.

Tiedote kertoo, että Steelchaos järjestetään Steelfest-festivaalin tavoin vastaisuudessa Hyvinkään Villatehtaalla. Steelfestistä poiketen Steelchaos on kuitenkin edelleen voittopuolisesti sisätapahtuma.

”Nosturin lopettaessa etsimme Steelchaosin toteuttamiselle sopivaa paikkaa, johon mahtuisi mukavasti vähintään 1500 ihmistä. Villatehdas puitteiltaan on tähän erinomainen ratkaisu. Villatehtaalla toteutus on kokonaisuudessaan ’omassa hallussamme’, joten esimerkiksi anniskelu, ruokatarjonta ja merchandise-myynti uudistuvat”, festivaalin taustajoukot kertovat tiedotteessa.

”Nyt meillä on käytössämme noin 2000 ihmistä vetävä konserttihalli sekä katettua ja lämmitettyä tilaa ulkoalueella. Koko festivaalialue on anniskelualuetta, ja festivaali on edelleen tarkoitettu vain täysi-ikäisille.”

Tämän vuoden Steelchaosin esiintyjät julkaistaan kevään aikana. Aikaisempiin festivaaleihin verrattuna artisteja voi tiedotteen mukaan olla lukumääräisesti enemmän. Steelchaos 2020 järjestetään 30.–31. lokakuuta.