Stella lyö hanskat tiskiin

14.2.2013 10:04

Joensuulainen pop/rockyhtye Stella lopettaa toimintansa ensi kesän keikkojen jälkeen. Janne Sivosen mukaan päätökseen ei liity sitä kuuluisaa dramatiikkaa:

– Kysymys on ajasta ja siitä, mihin sen kukakin haluaa käyttää. Musiikin huolellinen tekeminen ja bändin kunnianhimoinen pyörittäminen vaatii myönnytyksiä muun elämän suhteen ja tämä alkoi käydä yhä hankalammaksi. Viime kesänä käytyjen keskustelujen jälkeen meillä oli jatkon suhteen kolme vaihtoehtoa: vaihtaa jäseniä, suhtautua bändiin enemmänkin harrastuksena kuin kutsumuksena tai sitten lopettaa koko touhu, kitaristi sanoo.

– Muutaman kuukauden kypsyttelyn jälkeen päätimme laittaa pillit pussiin, kun kaikilla on vielä voittopuolisesti hyvä fiilis. Koska uutta materiaalia on kuitenkin ollut koko ajan tekeillä niin haluamme julkaista nämäkin biisit ja käydä vielä tulevana kesänä soittamassa kaikille niille ihmisille, jotka ovat omalta osaltaan tehneet tästä touhusta hauskaa ja merkityksellistä.

Stella julkaisee Siinä kaikki -tuplakokoelman toukokuussa. Kokoelmalla mukana oleva tuore kappale On maailma meille avoinna ilmestyy puolestaan 15. helmikuuta. Näytepala on tarjolla Facebookissa. Kaikkiaan kokoelmalta löytyy viisi uutta laulua.

Pisteeksi iin päälle Piste:

Lisää luettavaa