Steven Adler sanoo olleensa varma, että Gunnarit pyytäisivät häntä vierailemaan useammin paluukeikoillaan – toisin kävi

25.12.2019 18:51

Entinen Guns N’ Roses -rumpali Steven Adler sanoo iowalaisen Lazer 103.3 -radiokanavan haastattelussa, että odotti pääsevänsä entisten yhtyetovereidensa kanssa lauteille useammin kuin kutsu lopulta kävi.

Mies vieraili muutamalla Not In This Lifetime -paluukiertueen keikalla soittamassa Appetite for Destruction -kappaleita, mutta miestä ei ole näkynyt entisen yhtyeensä keikoilla miltei kolmeen vuoteen.

”Se oli todella ihmeellistä”, mies hehkuttaa vierailujaan. ”Olin aivan varma, että Axl [Rose], Slash ja Duff [McKagan] olisivat ajatelleet, että ’Meidän täytyy tuoda Steven lavalle useammin’, mutta eivät he sitten tehneet niin. Se on kuitenkin ihan okei. Kuten Freddie Mercury sanoi: ’Yksi vuosi rakastettuna on parempi kuin koko elämä yksin.'”

Mies avautui haastattelussa myös riippuvuusongelmistaan.

”Se on perseestä”, mies toteaa. ”Mutta se on elämää. En ole kuitenkaan ensimmäinen tai ainoa. En keksinyt tätä paskaa. Valitettavasti olen synnynnäisesti — miksi sitä nyt kutsutaankaan? — riippuvuuksille altis persoona. Minulla on ongelmia muissakin jutuissa, kuten hylätyksi tulemisen kanssa — isäni häipyi kun synnyin, joten en koskaan tuntenut häntä. Sitten bändi hylkäsi minut, ja se oli murskaavaa.”

Mies kuvailee kuinka ajautui Guns N’ Rosesista potkut saatuaan ahdistuksen ja masennuksen syöksykierteeseen. Adler kertoo myös, kuinka joutui haastamaan entiset soittokumppaninsa oikeuteen.

”He veivät kaikki rahani ja rojaltini. Se oli sääli — se teki kaikesta vielä vaikeampaa”, Adler sanoo. ”Ajattelen mieluummin yhteisiä hyviä aikoja.”

Kuuntele miehen haastattelu kokonaisuudessaan alta.

Lisää luettavaa