Steven Tyler ja Joe Perry poseerasivat Barack Obaman kanssa Air Force Onessa – tästäkös Aerosmith-rumpali veti herneen nenäänsä

Aerosmith-miehet Joe Perry ja Steven Tyler törmäsivät perjantaina sattumalta Yhdysvaltain presidentti Barack Obamaan floridalaisella lentokentällä. Pyytämättä ja yllättäen presidentti päätyi vieläpä kutsumaan parivaljakon Air Force One -yksityiskoneeseensa ja antoi veteraanirokkareille vieläpä tutustumiskierroksen sen saloihinkin. Tästä muistoksi jäi valokuva kolmikosta, jonka paitsi Perry ja Tyler jakoivat omilla Twitter-tileillään, tietenkin myös Aerosmithin omassa somessa.

Eilen illalla Aerosmithin rumpali Joey Kramer otti kuitenkin tiukasti kantaa asiaan, toteamalla omalla Twitter-tilillään jakamansa samaisen kuvan ohessa: ”Tämä ei edusta Aerosmithiä” ja hups – kuva katosi bändin somevirrasta sen siliän tien. Kaikki fanit eivät suinkaan sulattaneet Kramerin nuivaa suhtautumista asiaan, jolloin rumpali twiittasi: ”Kaikilla on oikeus mielipiteisiinsä. Sitä kutsutaan demokratiaksi ja olen sen kannalla”. Mies puolustautui kriitikkimyrskyn keskellä vielä lisäämällä: ”En kerro ketä tuen! En tue ketään, joka puhuu puolestani!”